Kokoszko- znasz powiedzenie, że lepiej g.. nie ruszać, bo ...jedzieKurka pisze: ↑13 lut 2026, 21:04
Następnie widząc, iż nic nie wskórałaś, to robisz jakiś durny temat na swoim bagienku oskarżając Lucjana o jakieś nieprawidłowości.
Liczyłaś na poklask? Litość? Nikt się za tobą nie wstawił, jedynie jakiś "mons" który zupełnie zielony w twoich manipulacjach - bierze twoją stronę.
Mam go uświadomić, jaką jesteś toksyczną osobą, a od takich należy trzymać się z daleka?![]()
Fora
Re: Fora
"A ci, któzy tańczyli zostali uznani za szaleńców przez tych, którzy nie słyszeli muzyki." F. NIETZSCHE
Re: Fora
Owszem i nie odzywałam się w tym temacie, dopóki na tym swoim Bagnie nie zaatakowała ni stąd ni zowąd Lucjana.Zuzka pisze: ↑13 lut 2026, 23:00Kokoszko- znasz powiedzenie, że lepiej g.. nie ruszać, bo ...jedzieKurka pisze: ↑13 lut 2026, 21:04
Następnie widząc, iż nic nie wskórałaś, to robisz jakiś durny temat na swoim bagienku oskarżając Lucjana o jakieś nieprawidłowości.
Liczyłaś na poklask? Litość? Nikt się za tobą nie wstawił, jedynie jakiś "mons" który zupełnie zielony w twoich manipulacjach - bierze twoją stronę.
Mam go uświadomić, jaką jesteś toksyczną osobą, a od takich należy trzymać się z daleka?![]()
![]()
?
![]()