Fora

Awatar użytkownika
Traf
Admin
Admin
Reakcje:

Re: Fora

Post autor: Traf »

Luzaki działają dalej w nowym miejscu.
Jeszcze tylko do jutra będę odpowiadał na ewentualne pytania ich nowego administratora i mam nadzieję, że pojutrze nie będzie tam już żadnego mojego aktywnego konta, co uwolni mnie od tamtego forum definitywnie...
Awatar użytkownika
Saluto
Site Admin
Site Admin
Reakcje:

Post autor: Saluto »

Zuzka pisze: 05 sty 2026, 21:25 Pleciugi :grimance.gif:
No co? ...gościu grzecznie pyta, to ja grzecznie odpowiadam :meil.gif:

Jak mawiał w skeczu kiedyś Laskowik: "gdzie, tyłem do klienta!? ...przodem do klienta!!" :radocha.gif:
Obrazek
Awatar użytkownika
Saluto
Site Admin
Site Admin
Reakcje:

Traf pisze: 05 sty 2026, 21:29 Luzaki działają dalej w nowym miejscu.
Jeszcze tylko do jutra będę odpowiadał na ewentualne pytania ich nowego administratora i mam nadzieję, że pojutrze nie będzie tam już żadnego mojego aktywnego konta, co uwolni mnie od tamtego forum definitywnie...
Ja już na szczęście nie mam tam nic do roboty... nie chcę wiedzieć, jaki mają adres i czy potrzebują lekarstw :namiotle.gif:
Obrazek
Awatar użytkownika
PerkuN
Przyjaciel
Przyjaciel
Reakcje:

Post autor: PerkuN »

Saluto pisze: 05 sty 2026, 21:16

Dokładnie... kobiety są naszą największą miłością ale i zarazem utrapieniem :papieros.gif:
A co najlepsze: Kobiecy biust jest najlepszym srodkiem antystresowym dla mężczyzn.
Niestety, przyczepiony jest do najbardziej stresogennego organizmu na tej planecie. :grimance.gif:
''Błędy człowieka czynią go sympatycznym '' Goethe
Awatar użytkownika
Saluto
Site Admin
Site Admin
Reakcje:

PerkuN pisze: 05 sty 2026, 21:48
Saluto pisze: 05 sty 2026, 21:16

Dokładnie... kobiety są naszą największą miłością ale i zarazem utrapieniem :papieros.gif:
A co najlepsze: Kobiecy biust jest najlepszym srodkiem antystresowym dla mężczyzn.
Niestety, przyczepiony jest do najbardziej stresogennego organizmu na tej planecie. :grimance.gif:
Lata indoktrynacji uzależniły nas od mleka... codziennie dodaję do kawy :kawa.gi:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonlit Calla
Diamante
Diamante
Reakcje:

Post autor: Moonlit Calla »

Saluto pisze: 12 lis 2025, 22:02 W zasadzie fora stały się mniej popularne, niż przed laty ale ciągle nie brakuje zwolenników :witam.gif:
Ja szukałam mnóstwo różnych tematyk forów dyskusyjnych - generalnie wszystkie obumarły, albo nie ma niektórych w ogóle :(
Ciekawi mnie podejście do ludzi, świata i życia według 4 nauk...
Awatar użytkownika
Saluto
Site Admin
Site Admin
Reakcje:

Calla pisze: 06 sty 2026, 05:24
Saluto pisze: 12 lis 2025, 22:02 W zasadzie fora stały się mniej popularne, niż przed laty ale ciągle nie brakuje zwolenników :witam.gif:
Ja szukałam mnóstwo różnych tematyk forów dyskusyjnych - generalnie wszystkie obumarły, albo nie ma niektórych w ogóle :(
Tak to prawda... fora poupadały na rzecz portali typu tik tok, instagram, twitter czy facebook.
Jednak mnie owe nie przekonują... mam 800 znajomych na fejsie a tak naprawdę nikogo nie znam.
No... może kilka osób plus rodzina.
Dodatkowo wszechobecna sztuczna inteligencja AI demoluje rynek informacji... tworzy obrazy,
filmy i zamieszcza artykuły wzięte z kapelusza, iż nie można się połapać, co jest prawdą a co kłamstwem. :confused:

Ps. ładny awatarek masz :bravo.gif:
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonlit Calla
Diamante
Diamante
Reakcje:

Post autor: Moonlit Calla »

Saluto pisze: 06 sty 2026, 13:07
Calla pisze: 06 sty 2026, 05:24
Tak to prawda... fora poupadały na rzecz portali typu tik tok, instagram, twitter czy facebook.
Jednak mnie owe nie przekonują... mam 800 znajomych na fejsie a tak naprawdę nikogo nie znam.
No... może kilka osób plus rodzina.
Dodatkowo wszechobecna sztuczna inteligencja AI demoluje rynek informacji... tworzy obrazy,
filmy i zamieszcza artykuły wzięte z kapelusza, iż nie można się połapać, co jest prawdą a co kłamstwem. :confused:

Ps. ładny awatarek masz :bravo.gif:
Ja też próbowałam się "przestawić" na Facebook, Instagram, Thread... Co prawda trochę tam czasu spędziłam, ale i tak to nie to samo, co fora, i nigdy tego nie zastąpią. Kocham fora 💜

Dziękuję za pochwalenie awka :buziak.gif:
Ciekawi mnie podejście do ludzi, świata i życia według 4 nauk...
Awatar użytkownika
Saluto
Site Admin
Site Admin
Reakcje:

No to romantic dla Gości :melody.gif:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Saluto
Site Admin
Site Admin
Reakcje:

Moja Babcia zawsze marzyła, żeby wyprowadzić się z Włocławka gdzieś na wieś. Mawiała: Nie ma
to jak domek, furteczka, ogródeczek, kurki, krówki... :usmiech3:
Pewnie na takiej wsi niedługo wyląduję bo młodzi naciskają mnie bym się do nich przeprowadził
i zostawił miasto Rybnik :confused:

Ale ja miastowy jestem od zarania dziejów... i jeden dzień dłużej. :jezyk.gif:

Obrazek

Wsi spokojna, wsi wesoła...
Obrazek
ODPOWIEDZ